Рефрактометр, вимірювач цукру в винограді, рідині. Brix % 0-32. Повний комплект.
800 ₴
- Немає в наявності
+380 (63) 120-20-90
Лайф- +380 (67) 504-09-44КС
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Рефрактометр RHB-32ATC Brix використовується для визначення вмісту цукру в ягодах, фруктах, соках і напоях. Зручний для перевірки ступеня дозрівання фруктів в польових умовах, перевірки якості продукції після збирання врожаю, контролю вмісту цукру під час переробки і розливу. Оснащений функцією автоматичної температурної компенсації.
Вимірювання:
Направте передню частину рефрактометра на світло, обертайте регулювальне кільце діоптрій до чіткого відображення перехрестя.
Відкрийте захисну кришку, протріть поверхню призми м'якої бавовняної фланеллю і нанесіть 1-2 краплі вимірюваної рідини. Закрийте захисну кришку, злегка натиснувши на неї, потім подивіться в окулярі відповідну вимірювання Brix шкалу світлих і темних кордонів.
Після проведення вимірювань ретельно протріть вологою марлею поверхню призми і внутрішню поверхню захисної кришки. Після висихання поверхонь, закрийте захисну кришку і зберігайте рефрактометр в сухому місці далеко від джерел тепла та сонячних променів.
Технічні характеристики
Модель RHB-32ATC Brix
Діапазон вимірювання 0 - 32 % Brix
Крок виміру 0,2 % Brix
Похибка ±0,2% Brix
Автоматична компенсація температури +10...+30 °C
Калібрування по дистильованій воді
Комплектація:
Рефрактометр RHB-32ATC Brix.
Пластиковий футляр або сумочка.
Викрутка для калібрування.
Піпетка.
Інструкція.
Інформація для замовлення
- Ціна: 800 ₴